Ferizaj kampion i Kosovës për motele

Motelet janë bërë një biznes fitimprurës për kosovarët.

Motelet përbëjnë 39 për qind të të gjitha njësive akomoduese, apo rreth 200 sosh.

Sipas të dhënave të Agjencisë së Statistikave, Ferizaji është qyteti me më së shumti motele, gjithsejt 33, pason Prishtina me 14 dhe Prizreni me 12, shkruan Reporteri.net.

Sipas të dhënave të Administratës Tatimore të Kosovës, të deklarauar për mediat, mbi 6 milionë e 600 mijë euro është shuma e parave që bizneset e hotelierisë i kanë paguar shtetit gjatë 2018’ës.

SHPËRNDAJE