Ferizaj: Kjo është shtëpia më e bukur në Kosovë

Kosova njihet për shumë modele luksoze dhe të bukura të shtëpive e vilave.

Ato kryesisht janë në pronësi të politikanëve, këngëtarëve biznesmenë apo artistë

Mirëpo, sigurisht se edhe disa prej njerëzve të cilët nuk janë fytyra publike,  gëzojnë shtëpi të bukura.

Kjo është e publikuar se fundi si një ndër shtëpitë me te bukura me dizajn modern, e familjes Hasani nga Ferizaj.

SHPËRNDAJE