Fermeri lodhet nga njerëzit që parkonin veturat në tokën e tij, hakmarrja e tij është epike /VIDEO

Fermeri kroat Pavao Bedekoviç i kishte pyetur në mënyrë të përsëritur shoferët të cilët po e përdorin tokën e tij private si një parking që të mos parkonin më në tokën e tij.

Por askush nuk dëgjoi – dhe kjo ishte kur ai vendosi t’u mësonte atyre një mësim që nuk do ta harronin përsëri.

Zgjidhja e tij? Sa kreative sa është e shkëlqyeshme.

Pavao jeton dhe punon në një fermë në Kroaci, dhe megjithëse ferma e madhe është mjaft e veçuar, duke tërhequr publikun në zonën e tij.

Por kjo kishte një shqetësim të madh për Pavaon – shumë vizitorë, shpesh që vinin nga qytetet apo qytetet e tjera, zgjodhën ta përdorin vendin e tij si një parking i improvizuar.

Javë pas jave, Pavao u kërkoi publikut të parkojnë diku tjetër, por nuk u përfill. Ai përfundimisht kuptoi se duhej të përshkallëzohej çështja dhe të vinte me një zgjidhje tjetër. Dhe ai e bëri.

Ai e mori në traktorin e tij dhe filloi të lëronte tokën për të krijuar një hendek të gjatë pas shtrirjes së makinave të parkuara në vendin e tij. Rezultati? Makinat nuk mund të ktheheshin dhe të shkonin në rrugën e tyre pas vizitës së tyre.

Shoferët kërkuan të raportonin Pavaon në polici, por për shkak se ishte toka e tij private, ata mund të bënin këtë.

Fermeri kroat Pavao Bedekoviç i kishte pyetur në mënyrë të përsëritur shoferët të cilët po e përdorin tokën e tij private si një parking që të mos parkonin më në tokën e tij.

Por askush nuk dëgjoi – dhe kjo ishte kur ai vendosi t’u mësonte atyre një mësim që nuk do ta harronin përsëri.

Zgjidhja e tij? Sa kreative sa është e shkëlqyeshme, transmeton lajmi.net.

I NGJAJSHËM

NJERIU PAGUAN BILETËN E PARKIMIT 44 VJET MË VONË

Pavao jeton dhe punon në një fermë në Kroaci, dhe megjithëse ferma e madhe është mjaft e veçuar, duke tërhequr publikun në zonën e tij.

Por kjo kishte një shqetësim të madh për Pavaon – shumë vizitorë, shpesh që vinin nga qytetet apo qytetet e tjera, zgjodhën ta përdorin vendin e tij si një parking i improvizuar.

Javë pas jave, Pavao u kërkoi publikut të parkojnë diku tjetër, por nuk u përfill. Ai përfundimisht kuptoi se duhej të përshkallëzohej çështja dhe të vinte me një zgjidhje tjetër. Dhe ai e bëri.

Ai e mori në traktorin e tij dhe filloi të lëronte tokën për të krijuar një hendek të gjatë pas shtrirjes së makinave të parkuara në vendin e tij. Rezultati? Makinat nuk mund të ktheheshin dhe të shkonin në rrugën e tyre pas vizitës së tyre.

Shoferët kërkuan të raportonin Pavaon në polici, por për shkak se ishte toka e tij private, ata mund të bënin këtë.

Shikoni klipin më poshtë dhe gjykoni për veten tuaj./Lajmi.net

SHPËRNDAJE