Fjalimi dhe pritja madhështore e Albin Kurtit në Tiranë në hapjen e degës së VV-së (VIDEO)

Ditë më parë, më saktësisht më 21 maj, Lëvizja Vetëvendosje hapi degën e saj të parë jashtë Kosovës. Dega e parë e partisë që drejtohet nga Albin Kurti u hap në Tiranë.

Në këtë ngjarje morën pjesë shumë të ftuar, ndërsa Kurti u paraqit me një fjalim. Ai foli për rëndësinë gjeopolitike të shqiptarëve.

Fjalimi i tij u prit me entuziasëm nga të pranishimit.

Dëgjojeni në videon e mëposhtme:

SHPËRNDAJE