Fjolla Morina tallet me koronavirusin: Gjithë ai kërcim për 8 Mars, e dija që një e hidhur ka me na dalë

Këngëtarja e famshme e estradës kosovare, ka ironizuar me koronavirusin.

Bëhet fjalë për Fjolla Morinën, e cila pëmres një shkrimi në Instagram ka thënë se kcimi që është bërë për festën e marsit, patjetër që diku është dashur të dal hidhërim.

“Gjith aj kcim për 8 mars, e kom ditë që tidht ko me na dal”, ka shkruar këngëtarja.

Ndërsa ka edhe disa prej atyre që e kanë marr me panik përhapjen e virusit dhe po bëjnë thirrje për vet izolim, ndërsa disa të tjerë e marrin si argëtues këtë punë.