Flasin ushtarët e UÇK-së: Edhe një jetë do të luftonim për Kosovë

Këtë javë në emisionin nKosovë show  kanë qenë mysafirë ish pjesëtarët e UÇK-së.

Ata shtuan se nuk friksohen nga asnjë gjykatë dhe do të luftonin një jetë nëse do të ishte nevoja.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE