Flora Salihu, bukuroshja që është zyrtare e lartë në qeverinë e Kosovës

Ministria e Kultures Rinisë dhe Sportit është njëra nga ministritë më të suksesshme.

E në MKRS ka edhe puntore shumë të bukura dhe me plot sharm.

Njëra nga to është edhe bukuroshja nga Gjilani Flora Salihu që është zyrtare e lartë në MKRS.

Flora përpos që është një vajzë e suksesshme, ajo ka edhe një bukuri të rrallë.

Gjilanasja ishte gjithashtu prezantuse në televizion lokal gjilanas TV Men.

Ajo është e punësuar në MKRS tani e disa vite, ndërsa është antare e bordit të baletit kombëtar të Kosovës, njëherit përfaqësuese në bord nga MKRS.

Të gjitha foto e saj mund t`i shikoni KËTU /Telegrafi/

SHPËRNDAJE