Forcat ajrore të ushtrisë amerikane kanë humbur një bombë bërthamore

Në vitin 1958 forcat ajrore të ushtrisë amerikane pas përplasjes me një tjetër aeroplan kanë humbur një bombë bërthamore

Edhe sot e kësaj dite nuk dihet se ku ajo gjendet. Piloti i forcave ajrore e kishte lëshuar diku në det afër qytetit Savana në Georgia, pasi ishte përplasur me një aeroplan tjetër në vitin 1958. Marina amerikane e kishte kërkuar për muaj të tërë, por pa kurrfarë suksesi.

Ushtria amerikane vazhdon të pretendoj se do të ishte më së miri dhe më sigurt, që ajo kurrë më të mos kërkohet dhe preket. Megjithatë, në një raport të vitit 2001, thuhet se ajo nuk përbën kurrfarë rreziku

SHPËRNDAJE