Foto e rrallë, koha kur Fatmir Limaj, Rexhep Selimi dhe Nait Hasani përqafoheshin

Tre ish-bashkëluftëtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Rexhep Selimi, Fatmir Limaj dhe Nait Hasani shihen së bashku në një fotografi të rrallë që besohet se është bërë në vitin 1997.

Ish-Ushtarët e UÇK-së, që tani kanë funksione publike i përkasin partive të ndryshme edhe pse dikur ishin së bashku.

Rexhep Selimi tani është deputet i Lëvizjes Vetëvendosje, Fatmir Limaj drejton Nismën për Kosovës, kurse Nait Hasani është deputet i Partisë Demokratike të Kosovës. /GazetaExpress/