Foto prekëse: Momenti më i vështirë për një gurbetqar

Pushimet verore tashmë kanë mbaruar. Bashkatdhetarët kosovarë kanë nisur që të kthehen në vendet ku ata jetojnë.

Por, prekëse vazhdon të jetë momenti i ndarjes së tyre me familjarët.


Lexues të Express kanë dërguar foto nga momenti kur një i ri kosovarë që jeton në diasporë u nda nga familja e tij dhe mori rrugë drejtë vendit ku ai jeton./gazetaexpress.com

SHPËRNDAJE