Fotografi e rrallë e Prishtinës, ja si dukej kjo rrugë në vitin 1978

Profesori norvegjez, Kenneth Andersen, i cili është i pasionuar pas koleksionimit të kartelave postare, ka publikuar një fotografi shumë të vjetër të Prishtinës në të cilën shihet objekti i mensës së studentëve dhe Salla 1 Tetori.

“Prishtinë, Kosovë, 1978. Këtu, kanë qenë shumë student”, ka shkruar Andersen.

SHPËRNDAJE