Gazeta e njohur spanjolle ‘Marca’ i kushton vëmendje të madhe Kombëtares së Kosovës

Gazeta e njohur spanjolle, ‘MARCA’ i ka kushtuar një vëmendje të madhe Kombëtarën e Kosovës më të cilën do të ndeshet në kuadër të kualifikimeve për kampionatin Botëror.

Gazeta përmend faktin se Kosova ende nuk mund të luajë me futbollistë që kanë lindur pas viti 2008 kur edhe Kosova fitoi pavarësinë.

Ata tregojnë historinë se si futbollistët si Rashica, Muriqi, Ujkani, Berisha ishin shpërngulur nga Kosova për në vendet e Evropës për shkak të luftës gjatë vitit 1999.

Gjithashtu në këtë artikull përmendet edhe oferta që Kosova ia kishte bërë, Adnan Januzajt.

Gjashtë vjet më vonë pas pranimit të Kosovës në FIFA dhe UEFA, “Dardanët” po përgatiten të përballen me Spanjën në një grup në të cilin vetëm Suedia e njeh vendin e saj, thuhet në shkrimin e gazetës “MARCA”.