‘Gjarrpëri’ nën përcjelljen e tigrave të Zi të UÇK-së në Prishtinë në vitin 1999 (VIDEO)

Kur Hashim Thaçi zbriti për herë të parë në Prishtinë se bashku me Xhavit Halitin dhe Fatmir Limajnë nën mbrojtjen e Tigrave të Zi të UÇK-së, mijëra vetë brohoritnin Thaqin.

Në këtë video shihen edhe vëllëzërit Ramadani, Burim dhe Arsim Ramadani, të cilët muaj më parë u liruan nga burgu pas 15 vjetësh me urdhër të Presidentit Thaqi, shkruan Botapress.

Kjo video është bërë publike për herë të parë dhe ju mund ta shihni më poshtë.

https://www.facebook.com/catinjoo/videos/1100489583460026/