Gjenerali Mensur Kasumi tregon çfarë u kishte thënë shokëve kur ishte nisur në luftë

Gjenerali vushtrrias pjesëmarrës në shumë luftëra, Mensur Kasumi, tregon çfarë u kishte thënë shokëve kur ishte nisur të luftë, transmeton portsli veriu.info.

Ja postimi i tij i plotë:

Kur u nisa për ta çliruar vendin timë kisha ketë objektivë , dhe ju thashê shokëve të të njejtit ideal;

Në këtë rrugë të shenjtë që jemi nisur të nxitur nga historia e lavëdishme e popullit tonë, do ti tregojmë të gjithë botës se ç’mund të bëhet me vetëm një grusht njerëzish që luftojnë me të drejtë. Ndërsa,të gjithë ata që s’na kanë besuar në suksesin tonë, do të turpërohen kur të shohin shtetin tonë të ri.
Diellin do ta kemi flamur, e qiellin mburojë! Toka do të dridhet dhe qielli do te kumbojë nga suksesi jonë.! 

Bild könnte enthalten: 3 Personen Të mbështetur në armët tona, do të ngremë ushtëri të papar ndonjëherë.!
Do të jemi mbrojtës të drejtësisë e meshirës ndaj të tjerëve dhe garantues të unitetit kombëtarë.!
Me armët ne dorë dhe me përpjekjet e pandalshme,do të korrim fitore dhe të ngremë lartë emrin e lavdishëm të kombit tonë.!
Zoti na ndihmoftë ta çlirojmë Kosovën tonë.!

Gen.Mensur Kasumi

 

SHPËRNDAJE