Gjesti prekës i nuses me babain e saj pak para se ai të vdiste

Kjo grua po filmonte një vallëzim të dasmës me babain e saj që po vdiste.

Tre vite para dasmës së saj, babai i saj u diagnostifikua më një formë agresive të kancerit të prostatës.

Shëndeti i babait të saj u përkeqësua derisa kanceri u përhap nëpër eshtra dhe trup, shkruan dailymail.

Familja pranoi lajmin që i frikësohej më së shumti; ai kishte vetëm disa javë për të jetuar.

Kjo gjithashtu do të thotë se ai nuk do të mund të ishte prezent në ditën më të madhe të së bijës, në dasmën e saj.

Meredith nuk ishte në lidhje me askë por e dinte se dita e dasmës së saj do të vinte dikur.

Kështu ajo huazoi një fustan nusërie ashtu që të mund ta bënte një vallëzim dasme me babain e saj, në mënyrë që të mund ta ruante në kujtesë për ditën e saj të dasmës. /gazetametro

SHPËRNDAJE