Gjuriq: Enver Hoxha nuk është më gjallë, s’ka kufi Kosovë-Shqipëri

Drejtori i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën, Marko Gjuriq, tha sot se deklarata e ministrit të Diasporës së Shqipërisë Pandeli Majko se kufiri midis Shqipërisë dhe Kosovës do të hapet nga 1 janari është jo serioz dhe i papërgjegjshëm, dhe se shërben ‘vetëm për të përkeqësuar më tej marrëdhëniet në rajon’.

“Enver Hoxha ka vdekur, dhe nga Shqipëria e Madhe nuk ka dhe nuk do të jetë asgjë. Kosova dhe Shqipëria nuk kanë kufi, por ‘kufiri midis Serbisë dhe Shqipërisë’ është 111 km i gjatë”, tha Gjuriq.