Gjyshja 99 vjeçare merr letrën me propozimin e martesës nga ish i dashuri që shkoi në luftë 77 vite më parë

Pothuajse 80 vite pas që letra ishte shkruar ka arritur në dorën e personit që në të vërtete ishte destinuar.

99 vjeçarja, stërgjyshe ka marr letrën që e kishte shkruar i dashuri i saj, i cili kishte shkruar në luftë.

Ajo priti për shumë vite pasi që ai shkoi në luftë, por nuk mori qoftë as një letër nga ai, ndonëse një e tillë ishte nisur bashkë me propozimin për martesë por ajo nuk e mori kurrë.

Pasi që Bill Walker nuk u kthye kurrë nga lufta, gjyshja Phyllis Ponting u martua dhe lindi katër fëmijë.

77 vite pasi u nda nga i dashuri i saj, për të shkuar në luftë, Phyllis mësoi se ai i kishte propozuar për martesë, propozim që ajo nuk i dha kurrë përgjigje.

SHPËRNDAJE