Godet poetja e poezive erotike: Ja çka bëjë unë, kur burri im shkon në xhami me u falë

Këtë javë e ftuar në emisionin n’Kosovë Show tek Shpetim Desku, është një mysafire e veçantë.

Ajo është poete dhe profesioni i saj është i ndryshëm nga poetët tjerë. Ajo shkruan poezi erotike gjë kjo e cila nuk është dëgjuar deri tani tek ne, emri i saj është Antigona Gashi.

Kjo poete ka bërë shou interesant duke treguar edhe për politikan vendas se si i kërkojnë takime.

Përveç saj të ftuar ishin edhe disa aktorë të tjerë.

Më poshtë shikojeni videon e emisionit:

SHPËRNDAJE