Goditet një fëmijë me veturë

Një aksident trafiku ka ndodhur në Malishevë, ku drejtuesi i automjetit duke mos e përshtat shpejtësinë dhe kushtet e rrugës, ka goditur këmbësorin-fëmijën duke i shkaktuar lëndime trupore.

I lënduari pas marrjes së ndihmës së parë në QMF Malishevë është dërguar në QKUK-së.

Pas tretmanit mjekësor është liruar për në shtëpi.