Habit deputeti i LDK-së: Ia pamë ‘sherrin’ taksës

Deputeti i LDK-së, Driton Selmanaj, ka thënë se Kosova duhet të ketë kujdes ndaj raporteve me Amerikën. Ai bënë me dije se raportet mes Kosovës dhe SHBA duhet të ketë kujdes që mos vihen në pikëpyetje.

Selmanaj në T7 ka thënë se Amerika ka dhënë porosi të qartë ndaj Kosovës për taksën.

“Ne nuk guxojmë të vejmë në pikëpyetje raportet e Kosovës me SHBA. Refuzimi i vizës ndaj kryeministrit tregon shumë. Po ashtu deklaratat e SHBA’së karshi qeverisë për taksën, tregojnë se SHBA ka filluar të ndryshojë qëndrim ndaj neve”, ka thënë Selmanaj.

Ai ka bërë me dije se Kosova duhet të ketë kujdes se si sillet në këto momente me miqt ndërkombëtar.“ Ne nuk kemi qare pa pas raporte të mira me shtetet mike”, tha ai.

SHPËRNDAJE