Habit një nga zëvendësminitrat e shumtë, del zbathur dhe ulët këmbëkryq në mes të borës!

Gani Koci, Zëvendësministër në Qeverinë e udhëhequr prej Ramush Haradinaj, ka publikuar foto me të cilat ka treguar se ka dalë këmbëzbathur në borë. Ka thënë se e ka nga meraku i vjetër.

“Maraku i moçëm! Këmbëzbathur edhe nëpër borë!”, ka shkruar Koci, në Facebook.

Gani Koci është edhe anëtar i Kryesisë së PDK’së dhe me gjasë Zëvendësministri i 75 në Qeverinë e Kosovës.

Në tubimin ku ishin grumbulluar Zëvendësministrat në ndërtesën e Qeverisë kishte munguar Gani Koci, i cili kishte falënderuar Haradinajn pse nuk e kishte ftuar.


SHPËRNDAJE