Hadija, kosovarja që ndihmon të prekurit me COVID-19 në Londër

Hedije Hoti nga Suhareka ka 20 vjet që jeton në Londër.

Ajo është kryeinfermiere në spitalin “North Middlesex University Hospital” në departamentin e internimeve në Londër.

Dy muajt e fundit, ajo vazhdimisht ka ndihmuar pacientët me COVID-19.

Hadije Hoti ka 12 vjet që punon në këtë spital dhe është e vetmja kosovare.

Më poshtë dëgjojeni rrëfimin e saj dhënë për Radion Evropa e Lirë.

SHPËRNDAJE