Hajdari nxjerr këtë urdhëresë për zbatimin e reciprocitetit me Serbinë

Ministrisë së Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve ka marrë urdhëresë për zbatimin e masave të reciprocitetit në marrëdhëniet tregtare me Serbinë, shkruan Front Online.

Sipas Hajdarit sot gjatë ditës, ka nxjerrur urdhëresë për bizneset që operojnë në Kosovë, për t’i larguar të gjitha mallrat serbe që nuk janë në përputhje me Kushtetuten e Kosovës.

Njoftimi i plotë

Ministrja e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari, ka nxjerrë këtë Urdhëresë për zbatimin e masave të reciprocitetit në marrëdhëniet tregtare me Serbinë, në përputhje me vendimet e Qeverisë së Republikës së Kosovës.