Hapi bojlerin për ta parë se pse nuk i punonte, habitet çfarë gjen në të

Pothuajse secilit prej nesh na ka rastisur të kemi problem me bojler dhe jemi detyruar t’i telefonojmë mjeshtrit, por kurrë nuk do të na kishte shkuar në mendje që problem do të na shkaktonin gurët dhe gëlqerja.

Një gjë e tillë i ka ndodhur një burri nga Rusia, i cili mbeti i habitur kur pa se çfarë gjendej brenda një bojleri që nuk i funksiononte si duhej

Në momentin që hapi kapakun e tij, pa se diçka nuk është në rregull dhe menjëherë kërkoi ta vë nën bojler një kovë të madhe, duke ditur se copëza të ndryshme do të binin në të.

Megjithatë, sasia e madhe e gurëve dhe gëlqeres habiti edhe atë dhe të gjithë ata që kanë pasur rastin ta shohin videon që po bën xhiron e botës.

SHPËRNDAJE