Haradinaj: S’ka me Anitën

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj është shprehur shumë i lumtur me të arritur e gruas së tij Anitës e cila është shpërblyer me një çmim në Londër.

Anita Haradinaj është shpërblyer me çmimin ku është përzgjedhur si një nga gratë më të fuqishme në botë, me ç’rast ka dhënë edhe një fjalim.

“Sot, jam tejet i lumtur dhe i nderuar për shpërblimin e “Phenomenal Global Women” në Global Women Summit 2019 në Londër, që fitoi Anita. Nuk ka ndjenjë më të mirë se të kesh pranë një grua të fuqishme, që nuk dorëzohet asnjëherë, e që lufton për të drejtat e grave”, ka shkruar Kryeministri

SHPËRNDAJE