Haraqi” i ProCredit Bank dhe Raiffeisen Bank ndaj klientëve

Kosovarët duhet të jen goxha pasanik që të kenë mundësi të hapin një llogari bankare në ProCredit Bank apo të kryejnë shërbime në Raiffeisen Bank.

Gjithkush që ja mësynë këtyre bankave me kapital ndërkombëtarë duhet të dijë se çdo shërbim i kushton para të majme, shkruan Gazeta inFokus.

Vetëm hapja e një llogarie bankare, që shumë banka e ofrojnë pa pagesë, në ProCredit kushton hiq më pak se 5 euro.

Ndërsa në bankën tjetër, në Raiffeisen Bank transferi i parave nga një llogari në tjetrën brenda kësaj banke kushton 1 euro.

Në fakt në çmimoret për shërbimet që ofrojnë këto dy banka vërehet një rritje e madhe e çmimeve posaçërisht për klientët privat.

Në ProCredit Bank 5 euro i kushton çdo kosovari edhe mbyllja e llogarisë rrjedhëse.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE