Hashim Thaçit i vjen një goditje e papritur nga ky person i afërt

Zëvendësministër dhe anëtar i PDK-së, ka kritikuar ish-shefin e tij tashmë president i vendit, Hashim Thaçin.

Gani Koci, këtë kritikë ndaj Thaçit e ka bërë pas dekoratave që ish-shefi i tij i ka bërë për 10 vjetorin e Pavarësisë.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë ⤵)

“I lus të gjithë drenicasët e mi, të më tregojnë për fatin e Kadri Boshnjakut…..!

Si nuk i ra ndermend Ismail Sylës e Bekim Çollakut ta fusin në listën e të dekoruarëve të Presidentit!”, ka shkruar Koci në Facebook, duke adresuar vërejtje për këshilltarët e Presidentit.

“Kush e ka njohur ate, ai ishte kundershtari ma i madh i pushtuesit, me gjithë “marrezitë” e tijë, kur në ato lista futën kucën e macën!”, është shprehur Koci në rrjetin social.