Hazir Borovci i LDK’së: Dikur ishte këshilltar i Rexhep Selimit

Zgjedhjet e brendshme në LDK kanë marrë një rrjedhë jo demokratike dhe tepër dramatike, rrahje dhe grushte po përdoren tani.

Në këtë proces duket zgjedhor të brendshëm duket se ka dy përplasje, Rasti i fundit në Degën e III të LDK-së.

Atje dy kandidatë për kryetar të Degës së III të të LDK-së: Hazir Borovcit kryetarit aktual të Degës dhe Arban Abrashit, deputetit dhe ish-ministrit në Qeverinë Mustafa, militantët e tyre janë rrahur mes vete.

Por në Facebook po qarkullon një foto ku tregon se Hazir Borovci gjatë viteve 1999-200 ishte këshilltar i Lartë Politik në Ministrinë e Rendit Publik në Qeverinë e Përkohshme të Kosovës me ministër Rexhep Selimin./gazetametro.net