Heroi i ditës: i del përpara motorit duke shpëtuar një vajzë të vogël

Një kinez ka bërë një veprim të rrezikshëm, por tejet njerëzor. Ai i ka dalur përpara një motoçiklete e cila e kishte humbur drejtimin dhe po shkonte drejt një vajze të vogël.

Në atë moment, kinezi është hedhur para motoçikletës duke e penguar për të shpëtuar vajzën pa lëndime.

Vetë kinezi ka pësuan lëndime të lehta, por që ka shpëtuar jetën e vajzës

>

SHPËRNDAJE