Historia e dhimbshme e gruas që shpëtoi në Thumanë, u largua nga pallati pas tërmetit të 21 shtatorit

Kjo grua e moshuar, banore e Thumanës, është e vetmja që u largua nga pallati pas tërmetit të 21 shatorit. Ajo braktisi apartamentin dhe bleu shtëpi private.

“Unë kam pas banuar në pallat atje ku u bë ajo tragjedia e madhe. Kur ra tërmeti i parë erdhi djali nga Italia dhe bleu këtë shpinë private, 25 milion lekë. Tani u shemb edhe kjo nga tërmeti, por të paktën jetën ma shpëtoi djali”, tregon gruaja e moshuar.

Familjet e tjera nuk e kishin mundësinë ekonomike dhe nuk mundën të lëvizin nga ai pallat. Disa nuk kishin mundësi ekonomike dhe disa nuk e morën seriozisht tërmetin.

Përgjegjësia e gjitha bie mbi shtetin.

Derisa grupet e vlerësimit kishin ardhur dhe pallatet u shpallën të pabanueshme banorët nuk duheshin lejuar të rrinin më aty.

https://www.facebook.com/tch.topstory/videos/453774265546226/?t=0