Hoxha Sadulla Bajrami: Mos studioni Fakultetin e Juridik, sepse është haram (VIDEO)

Imami wahabist nga Kumanova, Sadulla Bajrami thotë se është ​e ndaluar që të studijohet fakulteti i Drejtësisë.

“Fakulteti i drejtësisë, shtremsisë nuk lejohet. Ku ka drejtësi, ku po e sheh ketë drejtësi, ku keni pa drejtësi! Drejtësi nuk lejohet, për shkak se vec e mbush kokën me dyshime dhe sende të kota të cilat nuk kanë të bëjnë me drejtësinë fare”, kështu e ka komentuar një pyetje hoxha nga Kumanova, Sadulla Bajrami i pyetur nga një lexues se a lejohet që shqiptarët musliman të studijojnë fakultetin e Drejtësisë, transmeton Zhurnal.

Këtë përgjigje mund ta ndjekni në videon e mëposhtme nè minutën 1:06:15

SHPËRNDAJE