Hoxha tregon barcoletë, xhemati ia plas të qeshurës (VIDEO)

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Një video interesante është publikuar në rrjetet sociale.

Aty dëgjohet një hoxhë teksa e tregon një barcoletë.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Barcoleta ishte aq interesante sa ata që ishin prezentë kanë qeshur shumë.

Ndiqeni videon për më shumë.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE