Humbin jetën 31 persona, 220 të tjerë shpallen të humbur

Ndërkohë që zjarri po shkatërron në të dy skajet e shtetit të Kalifornisë, zyrtarët lëshuan një tjetër statistikë ku thuhet se gjashtë trupa u zbuluan në qytetin e djegur, Paradise dhe në zonat e largëta duke sjellë numrin e të vdekurëve në 29.

Ndërsa në të gjithë vendin, numri i të vdekurëve shkoi në 31 të hënën, duke përfshirë dy të vdekur në Kaliforninë e Jugut dhe 228 njerëz janë të pagjetur.

SHPËRNDAJE