I merr telefonin të dashurit, mbetet pa fjalë nga bisedat erotike me gruan e fejuar (Foto)

Një vajzë është acaruar shumë kur ka zbuluar disa biseda të të dashurit dhe të një gruaje tjetër që, sipas saj është e fejuar.

Ajo ka dërguar bisedat në redaksinë e JOQ.al, ku shihet se gruaja tjetër i ngacmon të dashurin, duke kërkuar me ngulm që të takohen dhe të realizojnë “skenat” e shfrenuara të dashurisë. Përshëndetje JOQ, shikoni se çfarë gruaje e poshtër, e fejuar dhe i shkruan të dashurit tim, nuk po na le rehat”, shkruan vajza që dërgon bisedat. Më poshtë mund të shikoni bisedën mes tyre dhe ta gjykoni vetë, për aq sa flitet…

   

SHPËRNDAJE