I patë të gjitha, por jo edhe rejen e Dulit, nuse më të bukur ka kohë që nuk keni parë

Këngëtari në fjalë është shumë i angazhuar në mbrëmje të ndryshme dhe shpeshherë sjellë edhe projekte të reja.

Ndonëse, ka kohë që është pjesë e skenës muzikore, ne shumë pak dimë për jetën e tij personale.

Ai ka një djalë të martuar dhe për adhuruesit e tij ai na ka prezantuar me rejën e tij… Sa e bukur duket ajo në vello të bardhë…/ORAvip/(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

SHPËRNDAJE