I riu nga Drenasi e ndez traktorin me telekomandën e televizorit

Adriatik Gashi nga Nekovci i Drenasit ka bërë një zbulim interesant.

Djaloshi 20-vjeçar tashmë nuk e ndez vetëm televizorin e tij me telekomandë, raporton transmetuesi publik.

Ai me të tash e ndez dhe e vë në lëvizje edhe traktorin.

Shiko Videon:

SHPËRNDAJE