I shkruan avokatës shqiptare: Sa para kërkon për një natë? – Ajo ia cakton këtë çmim!

Media të ndryshme të vendit sot kanë publikuar një fotografi (Print Screen) ku shihej një bisedë SMS mes një personi dhe vajze e cila supozohet të ketë q enë juristja dhe modelja seksi Redona Koçi.

Në bisedën e publikuar, pretendohet se vajza në fjalë që joshej nga personi (me gjasë një mashkull) për të bërë seks me pagesë, kërkonte 1000 euro për një natë seks me të.

Sipas faqes në Instagram “Demaskime Shqiptare”, ajo ka thanë 1000 euro kushton nata me të, me një kusht: Që seksi të bëhet me mbrojtje.

Por, megjithëse në fotot e SMS-ve është pretenduar dhe përfolur se është Redona Koçi, kjo e fundit doket se nuk ndikohet fort nga të tilla provokime apo sajime dhe ka vazhduar me publikue në profilet e saj zyrtare fotografi të shumta ‘hot’.

SHPËRNDAJE