IKSHPK apelon sërish: Qëndroni në shtëpi, ajri sot nuk është i shëndetshëm!

Instituti Kombëtar i shëndetësisë Publike edhe gjatë ditës sotme ka bërë apel tek qytetarët të qëndrojnë në shtëpi.

Nga ky Institut bëhet e ditur se ajri sot nuk është i shëndetshëm dhe se mund të shkaktojë probleme per personat me sëmundje kronike.

Postimi i plotë:

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE