Iluzioni që ndez panik te përdoruesit e mediave sociale, çfarë po ndodh me këmbët e vajzës

Një fotografi bezdisëse e një vajze të vogël, e cila duket se ka këmbë të gjata dhe të holla në mënyrë të panatyrshme, i ka lënë përdoruesit e Twitterit të habitur për një kohë të gjatë.

Nadia Vuitton, nga Australia, është ajo që ka postuar iluzionin optik më trend për momentin në mediat sociale.

Ajo mori mbi 3,000 shpërndarje pasi zbuloi foton marramendëse, e cila i la të hutuar për një kohë të gjatë.

Imazhi tregon një vajzë të vogël që qëndron në një fushë dhe në shikim të parë duket se këmbët e saj janë jashtëzakonisht të gjata dhe të dobëta.

SHPËRNDAJE