Infermierja në këtë qytet të Kosovës ekspozon gjoksin gjatë orarit të punës (Foto)

Në Qendrën Klinike Familjare në Gjakovë mund të shihet gjithçka, përpos injeksioneve dhe infuzioneve.
Madje, aty mund të shihet edhe një ekspozim i tepërt i një infermiere.

Së fundi në rrjetet sociale është publikuar një fotografi e realizuar në këtë qendër teksa një infermiere shihet të ketë veshur uniformën por ta ketë lënë të hapur në mënyrë që të zbulojë shumë nga gjoksi, transmeton Indeksonline.

Nuk dihet nëse kjo infermiere rri e veshur gjatë gjithë kohës kështu por sigurisht nuk është aspak e hijshme.

SHPËRNDAJE