Infermierja ul pantallonat dhe ia tregon pacientit plak, video po çmend rrjetin

Një video e publikuar së fundmi shfaq pamjet ku ajo bën vallëzime erotike në trupin e pacientit të moshuar.

Në këto pamje mund të dëgjohet duke i kërkuar 100 vjeçarit që ai t’i blejë ndonjë gjë e më pas shihet edhe duke i ulur pantallonat për t’ia treguar të pasmet e zhveshura.

Policia e ka arrestuar Flutzin dhe e ka dënuar për ngacmim seksual të shkallës së katërt por është liruar me kusht.

Mësohet se infermierja është pushuar nga punë në atë klinikë.

SHPËRNDAJE