Inspektorët e UEFA-s vijnë në fillim të qershorit për inspektimin e radhës në Kosovë

Shtëpia evropiane e futbollit (UEFA), gjithnjë e më shumë me seriozitetin më të madh ju ka qasur çështjes së rinovimit të stadiumit të qytetit në Prishtinë.

Kështu që prej fillimit inspektorët e UEFA-s kanë qenë në inspektim të stadiumin duke dhënë sugjerimet dhe vërejtjet e tyre me qëllim të ndihmesës në rinovimin e tij me standardet e UEFA-s dhe FIFA-s për ndeshje të kategorisë së 4-t.

Në këtë drejtim në pjesën e parë të muajt qershor do të vijnë inspektorët e UEFA-s, zotërinjtë Mark Blackbourne e Marshall Nicolaus, të cilët do të shohin nivelin dhe shkallën e kryerjes së punimeve në stadium dhe eventualisht do të japin mendimet e tyre për ndonjë vërejtje eventuale.

SHPËRNDAJE