Instagram vjen me një risi

Rrjeti social popullor për kapjen e fotografive dhe video Instagram ka prezantuar një ndryshim që do të kujdeset për shumë përdorues të kësaj platforme, transmeton Indeksonline.

Domethënë, Instagram ka prezantuar mundësinë e përdorimit të filtrave gjatë transmetimit live.

Filtrat mund të ndryshohen gjatë transmetimit. Filtrat do të jenë të ngjashme me ato që mund të përdoren kur vendosni fotot.

/

SHPËRNDAJE