Instagram vs Realitet, e vërteta pas fotografive të përsosura në internet

Tashmë të gjithë e dimë se jeta që njerëzit e shfaqin në Instagram është larg realitetit.

Në vend se të tregojnë si është jeta e tyre me të vërtetë, njerëzit në Instagram shfaqin atë se si do të dëshironin të ishte jeta e tyre.

Dhe, natyrisht, shumica prej nesh duam të dukemi mirë. Në Reddit ka nisur një trend, ‘Instagram vs Realitet’, që po krahason fotografitë e Instagramit me realitetin, transmeton Gazeta Express.

Shikoni fotografitë:

SHPËRNDAJE