Isa Mustafa qon një ‘selam’ shumë me rëndësi nga Gjermania

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa ratifikimin e Marrëveshjes për demarkacionin e kufirit me Malin e Zi, e ka quajtur një sukës të madh.

Ai nga Gjermania ka thënë se pret që tani KE dhe BE ta kryejnë punën e tyre sa më shpejtë.

“Është një suksesi i madh i Kosovës, pasi i përcaktuam përfundimisht vijat kufitare të Republikës së Kosovës”, ka thënë Mustafa për RTK.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⤵)

Duke i uruar qytetarët për vendimin e rëndësishëm, ai tha se shpreson se tani Komisioni Evropian dhe Bashkimi Evropian do ta bëjnë punën e tyre sa më shpejtë.