Ish-bashkëshorti ia rrëmben fëmijën 5 vjeç

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka marrë ankesë nga një grua në Prishtinë të premten, të cilës ish-bashkëshorti me të cilin është ndarë pas 13 vjet martesë, ia ka marrë fëmijën 5 vjeç dhe nuk ia ka kthyer.

Policia njofton se djali 5 vjeç me urdhër të Gjykatës i është lënë në përkujdesje nënës, ndërsa ndaj ish-bashkëshortit të saj është nisur hetim.

SHPËRNDAJE