Ish deputeti kritikon LDK-në e VV-në: Mblidhni mend, mbi 400 mijë persona iu besuan

Ish-deputeti Korab Sejdiu ka shkruar se mbi 400 mijë persona i kanë besuar projektit VV – LDK në zgjedhjet e gjashtë tetorit, derisa të dy partitë duhet të kenë veprime të menjëhershme dhe progres të pavonuar për Kosovë.

Sejdiu ka shkruar në Facebook se VV e LDK-ja nuk meritojnë spektakle dhe fyerje publike të ndërsjellta të nivelit adoleshent, por, veprime e që së bashku të fillojnë punën.

“400,000+ votues që i besuan projektit VV-LDK nuk meritojnë spektakle dhe fyerje publike të ndërsjella të nivelit adoleshent, por veprime të menjëhershme dhe progres të pavonuar për Kosovën.

Mblidhni mend!”, ka shkruar Sejdiu.