Ish deputeti serb e pyet Aleksandar Vuçiqin : Ku është gazetari që po hetonte vrasjen e Oliver Ivanoviçit

Ish deputeti i SNS, Sasha Mirkoviq njëherit edhe producent i emisionit “Rikoshet” që po merret me hulumtimin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit ka këkruar përgjigje nga kryetari i Serbisë Aleksandar Vuqiq lidhur me zhdukjen e gezetarit serb, Stefan Cvetkoviq.

“Branko Maloviq është njeriu i juaj, po ashtu edhe Zoran Milojeviq “Zel”, dhe Milan Radojqiq!

“Maloviqin dhe Milojeviqin i njohë personalisht dhe e di si punojnë dhe të gjitha udhëzimet I marrin nga ju personalish Vuqiq, sepse edhe ju e dini se shumë here kam marrë pjesë në këto takime” ka shkruar Mirkoviq.

Kjo është pyetje për ju direkt Vuqiq.

Ndryshe sipas mediave në Serbi gazetari Nenad Cvetkoviq është zhdukur mbrmë dhe deri më tani nuk ka asnjë informatë rreth tij.

SHPËRNDAJE