“Ish drejtori Haki Shyti i manipulon nxënësit”

Sot para komunës së Mitrovicës është mbajtur një protestë nga nxënësit e shkollës fillore “Abdullah Shabani” pas zgjedhjes së drejtorit të ri të kësaj shkolle, raporton gazeta online veriu.info.

Haki Shyti ka qenë drejtor i kësaj shkolle por ai nuk zgjedhur sërish, dhe kjo e ka shtyrë që t’i përdor nxënësit si shenjë proteste për moszgjedhjen drejtor edhe për një mandat.

Ndaj kësaj situate ka reaguar drejtori komunal, i cili ka thënë se manipulimi i nxënësve nga një ish drejtor është pasqyra më e mirë se çfarë interesi mbron ai.

Ky është postimi i plotë i tij:

SHPËRNDAJE