Ish-ushtari britanik i UÇK-së: Marrëveshja e nënshkruar në Washington, Hoti shiti Kosovën

Ish-ushtari britanik i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Jon Harrison, ka reaguar për Marrëveshjen e Washingtonit të nënshkruar mes Kosovës dhe Serbisë më 4 shtator.

Harrison tha se kjo marrëveshje do të hap dyert për shkëmbimin e territoreve.

Ish-ushtari i UÇK-së bën thirrje që kjo mos të lejohet.

” Çdo Martir i luftës do të ngrihet nga varret e tyre për të mbrojtur tokën për të cilën dhanë jetën e tyre dhe unë do të jem atje me ta “.

Britaniku thekson se nuk duhet kurrë që Serbisë t’i japim asnjë centimetër.

Shkrimi i plotë:

Më vjen keq që nuk mund ta mbaj më heshtjen
Unë u kam premtuar njerëzve se do të mbaja gjuhën time kur bëhej fjalë për postet politike dhe i kam dëgjuar

Dhe disa njerëz do të më urrejnë për ato që kam për të thënë dhe disa njerëz do të më heqin miqësinë por hej fjala e lirë lejohet akoma në këtë botë

Marrëveshja e nënshkruar në Uashington, Hoti shiti Kosovën. Ky ishte gjithmonë plani, kjo është arsyeja pse ata hoqën kryeministrin e zgjedhur në mënyrë demokratike. Tani mos më keqkupto, unë nuk jam dakord me VV në asnjë mënyrë, por ai filloi ta gjuante gomarin nga korrupsioni i infektuar në nivelet më të larta të Kosovës. Dhe ai kishte planin e duhur për të trajtuar Covid 19. Pastaj u largua nga Thaqi duke bërë një marrëveshje me Isa MUSTAFA. Kjo ishte e gabuar, unë i dua idealet e LDK-së dhe unë do ta mbështes komandantin tim Kol Anton Quni me jetën time. Por kjo ishte përtej një grushti shteti.

Tani një pushtet i pazgjedhur është në krye. Dhe ata po bëjnë marrëveshje që në letër e ndihmojnë Kosovën, por afatgjatë mund të dëmtojnë strukturën e një paqeje të brishtë. Kjo letër hap derën për shkëmbime tokash që do të gjymtojnë Kosovën, ne kurrë nuk duhet t’i japim një cm Serbisë. Çdo Martir i luftës do të ngrihet nga varret e tyre për të mbrojtur tokën për të cilën dhanë jetën e tyre dhe unë do të jem atje me ta.
Kosova nuk është toka ime. Të përket të gjithëve. Jo Presidenti që nuk është qeveria, ata janë mjetet tuaja për drejtimin e vendit. Nuk u përket të pasurve, u përket më të moshuarve, më të rinjve, punëtorëve, nënave dhe baballarëve të të gjithëve.

Pasuria juaj është hequr dhe futur në xhepat e ……….. mirë ju të gjithë e dini kush janë ata.
Timeshtë koha që u kthehet njerëzve që e kujtojnë këtë herën tjetër kur votoni, mos votoni për të njëjtin zinxhir të vjetër të njerëzve që vazhdon përdhunimin e Kosovës. Votoni për idetë e reja, qofshin LDK, VV, PDK votojnë për atë që është më e ndritura ka idetë për Kosovën dhe jo gishtat ngjitës duke kapur çdo € dhe duke e vendosur në bankat zvicerane,
Unë e dua Kosovën dhe një ditë do të doja të isha qytetar i Kosovës dhe të jetoja fundin e jetës sime atje. U varros atje në tokën që unë dua.

Nën qiellin e një vendi me kaq shumë potencial aq shumë pasion.
Jini të mirë me njëri-tjetrin
Qëndroni të sigurt mbi të gjitha gjërat, qëndroni brenda sa më shumë që të mundeni
Qëndro i gjallë nga kjo pandemi e tmerrshme
Dashuria dhe respektet e mia për të gjithë